Gratis helpdesk

De gratis helpdesk van Buro P&O. Vragen staat vrij en kennisvragen worden gratis beantwoord. Ook als u geen klant van ons bent.

U kunt met alle vragen over personeel, personeelszaken, salarisadministratie, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden terecht. Bijvoorbeeld als u overweegt om een werknemer of een stagiair aan te nemen. Of als u de arbeidscontracten gratis en vrijblijvend wil laten controleren op juridische correctheid. Omdat u bijvoorbeeld wilt weten of u als bedrijf geen onnodig risico loopt en uw arbeidscontracten nog wel up-to-date zijn aan de huidige wet en regelgeving.

Met de gratis helpdesk krijgt u snel antwoord op uw vragen. Mochten wij op uw kennisvraag niet direct een antwoord kunnen geven, dan zoeken wij het eerst voor u uit. Meestal binnen 1 uur en uiterlijk binnen 2 werkdagen krijgt u van ons antwoord.

Zo houdt u meer tijd over voor uw eigenlijke werk zonder direct ergens aan vast te zitten of een rekening te krijgen. U kunt zo gratis met Buro P&O kennis maken en wij kunnen u laten zien wat onze toegevoegde waarde is voor uw bedrijf.

Neem gerust contact op met een concrete vraag, maar ook bij twijfel of als u een sparringpartner zoekt om uw idee├źn mee te bespreken. Onze helpdesk is de enige laagdrempelige en gratis helpdesk op het gebied van personeel, personeelszaken, organisatie, salarisadministratie, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden.

Bij vragen waarvoor werk moet worden verricht, zoals
dossierstudie, gesprekken en uitzoekwerk, krijgt u direct een inschatting van tijd en kosten. Alleen wanneer u akkoord bent, gaan wij voor u aan het werk. Natuurlijk krijgt u ook dan zo snel mogelijk een antwoord, zodat u weer verder kunt.

Leg uw vragen telefonisch voor op werkdagen tussen 09.00 uur en
17.30 uur op telefoonnummer (06)57558183 en u krijgt direct antwoord. U kunt uw vraag ook mailen naar info@buro-po.nl. U ontvangt zo snel mogelijk, meestal binnen 1 uur, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen een antwoord.