Inloggen

Uw Afdeling P&O is de omgeving waarin de personeelszaken, salarisadministratie en uren-, verzuim- en verlofadministratie wordt bijgehouden van onze klanten. Klanten van Buro P&O kunnen met een eigen klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord inloggen in Uw Afdeling P&O.

Inloggen Uw Afdeling P&O

Bent u uw inloggegevens vergeten, neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig? Bekijk de bedrijfsfilm
Is Buro P&O nog niet uw afdeling P&O en bent u wel nieuwsgierig, bekijk dan onze bedrijfsfilm zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn en hoe het werkt. Klik hier voor de bedrijfsfilm van Buro P&O.

Nog steeds nieuwsgierig? Bekijk de demo-omgeving.
Wilt u zelf zien en ervaren hoe Buro P&O uw afdeling P&O is en het zelf uitproberen?

Log dan in met de volgende gegevens:
klantnummer: 0
gebruiker:         admin
wachtwoord:    admin.

U kunt zelf aan de slag in Uw Afdeling P&O in het demo-omgeving en de mogelijkheden van Uw Afdeling P&O ervaren. Voor onze klanten wordt Uw Afdeling P&O op maat ingericht.

Wilt u Buro P&O als uw afdeling P&O?
Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. Wij komen ook graag gratis en vrijblijvend bij uw bedrijf of thuis langs, zodat u ons kunt leren kennen en we samen kunnen kijken of het voor uw bedrijf interessant kan zijn om uw salarisadministratie, personeelszaken en/of uren-, verzuim- en verlofadministratie uit te besteden. Uiteraard ben u ook welkom op ons kantoor.