Diensten

Buro P&O regelt de personeelszaken, salarisadministratie, verzuim-, uren- en verlofregistratie van kleine en middelgrote bedrijven in verschillende branches. Wij geven advies en bieden ondersteuning bij alle personeels- en organisatievraagstukken. Om u zo snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn, onderscheiden wij in onze dienstverlening 4 categorieën, namelijk: Salarisadministratie, Personeelszaken, Advies en ondersteuning en Gratis helpdesk.

Salarisadministratie

De salarissen van uw werknemers correct en tijdig kunnen betalen en de afdrachten en loonbelastingen op tijd kunnen overmaken. Dat is specialistisch en precies werk en vraagt een nauwkeurige administratie. Voor € 8,00 per werknemer per maand ontvangt u o.a. de loonstroken, de aangifte loonheffingen, de jaaropgaven, de verzamelloonstaat en het cumulatief journaal.

Personeelszaken

Het opstellen van arbeidscontracten, regelen van de indiensttreding, aanmaken en bijhouden van de digitale personeelsdossiers, het signaleren van aflopende contracten, het opstellen van brieven en andere documenten, signaleren van de functioneringsgesprekken en gemaakte afspraken, uren-, verzuim- en verlofregistratie. Slechts een aantal zaken die Buro P&O uit uw handen neemt als u de personeelszaken uitbesteed.

Advies & ondersteuning

Advies en ondersteuning op maat bij personeels- en organisatievraagstukken, geheel aangepast aan wat u nu of in de toekomst nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp bij lastige gesprekken, het opstellen van een functiebeschrijving, werving en selectie, het ontwikkelen van een beoordelings- en beloningssystematiek, het begeleiden van een reorganisatie (krimpen, groeien  en (opnieuw) koers bepalen) of het opzetten van een nieuwe afdeling.

Gratis helpdesk

Gratis helpdesk voor alle grote en kleine bedrijven en startende werkgevers. Ook als u geen klant bent. Als u vragen heeft over uw personeel, personeelszaken, personeelsbeleid, het arbeidsrecht, CAO en arbeidsvoorwaarden, verzuimbegeleiding en salarisadministratie of als u gewoon even wilt overleggen. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij vragen meestal direct en gratis voor u beantwoorden en kunt u weer verder.