Diensten

Buro P&O regelt de personeelszaken, salarisadministratie, verzuim-, uren- en verlofregistratie van kleine en middelgrote bedrijven in verschillende branches. Wij geven advies en bieden ondersteuning bij alle personeels- en organisatievraagstukken.

Personeelszaken

Buro P&O regelt uw personeelszaken van het moment van indiensttreding tot na een ontslag van een werknemer. Personeelsdossier zijn online beschikbaar en eenvoudig te benaderen voor zowel werkgever als werknemer. Het opstellen van arbeidscontracten, het signaleren van aflopende contracten, opstellen van brieven en andere documenten, registreren van opleidingen en trainingen. Slechts een paar taken die Buro P&O klanten uit handen neemt.

Advies & ondersteuning

Advies en ondersteuning op maat bij personeels- en organisatievraagstukken, geheel aangepast aan wat u nu of in de toekomst nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp bij lastige gesprekken, het opstellen van een functiebeschrijving, werving en selectie, het ontwikkelen van een beoordelings- en beloningssystematiek, het begeleiden van een reorganisatie (krimpen, groeien en (opnieuw) koers bepalen) of het opzetten van een nieuwe afdeling.

Salarisadministratie

De salarissen van uw werknemers correct en tijdig kunnen betalen en de afdrachten en loonbelastingen op tijd kunnen overmaken. Dat is specialistisch en precies werk en vraagt een tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking. Loonstroken, jaaropgaven, verzamelloonstaten en het cumulatief journaal zijn online direct beschikbaar.