Advies en ondersteuning

P&O advies

Naast de salarisadministratie, personeelszaken en uw afdeling P&O, kunt u bij Buro P&O ook terecht met ad hoc vragen naar maatwerk advies en ondersteuning bij personeels- en organisatievraagstukken. Vele bedrijven hebben wij succesvol bijgestaan in ontslagzaken, begeleiding bij disfunctioneren en slecht nieuws gesprekken, langdurig verzuim en re-integratie, bij werving en selectie, opstellen personeelshandboek, ontwikkelen en implementeren van arbeidsvoorwaarden en toepassen van CAO regelingen.

In gesprek met de klant wordt de vraag uitgewerkt en doen wij een voorstel waarin exact de tijd en kosten worden gespecificeerd, zodat u precies weet wat u van Buro P&O kunt verwachten.

Organisatieadvies en inrichting

Ook voor organisatievraagstukken, zoals het (her-)inrichten van een nieuwe afdeling, beschrijven en implementeren van werkprocessen, opstellen van functiebeschrijvingen, definiëren van management- en leidinggevende rollen en competenties en het waarderen en inschalen van functies, kunt u terecht bij Buro P&O. Door onze praktische en no-nonsens aanpak en de ervaring die wij hebben opgedaan in vele verschillende bedrijven, durven wij te stellen dat we goedkoop zijn ten opzichte van andere aanbieders en een hoge kwaliteit leveren.

Kortom: de adviseurs van Buro P&O helpen u graag met de inrichting en ontwikkeling van uw bedrijf. Na een kennismakingsgesprek waarin u uw specifieke wensen kenbaar kunt maken, doet Buro P&O u een voorstel op maat.

Trainingen en workshop

Onze doelstelling is om werkgevers en leidinggevenden betere personeelsmanagers te maken. Op verzoek van onze klanten hebben wij daarom een aantal trainingen en workshops ontwikkeld die wij direct en ook op maat kunnen geven. Zo bieden wij een workshop werving en selectie waarin de brievenselectie en het sollicitatiegesprek centraal staan en een training personeelsmanagement waarin leiderschapsstijlen, motivatie en ontwikkeling van werknemers centraal staan. Daarnaast hebben wij nog een aantal workshops gesprekstechnieken waar het slechtnieuwsgesprek de meest gevraagde en best gewaarde workshop is.

Regelmatig organiseren wij trainingen en workshop die wij aankondigen via deze website. Bestaande klanten en relaties van Buro P&O ontvangen een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan onze trainingen en workshops.

Interim opdrachten en werken op locatie

Wij hebben uitgebreide ervaring bij het opzetten, reorganiseren, (krimpen en groeien) en (opnieuw) koers bepalen van kleine, middelgrote, grote bedrijven en franchise ondernemingen.

Bij grote bedrijven en franchise ondernemingen kan hierbij ook aan interim opdrachten worden gedacht. Wij hebben binnen ons bedrijf ruim ervaring en expertise op het gebied van zowel langdurige als kortdurende interim opdrachten / reorganisaties, allen met goed gevolg en met tevredenheid van de klant afgerond. Hierbij waren de branches uiteenlopend van overheid, klein metaal en auto-industrie, retail / groothandel, groenvoorziening, chemie, onderwijs en justitie.

Wat zijn de kosten?

Voor de meeste adviesopdrachten vragen wij €80,- per uur. Voor een overzicht van al onze tarieven, bekijk onze tarievenlijst. Klik hier voor onze Tarievenlijst