Informatie

/—/

Klantervaringen

Wilt u een indruk krijgen hoe onze klanten en relaties over ons denken. Hoe klanten onze dienstverlening ervaren. En welke voordelen onze klanten hebben. Lees dan wat klanten over ons hebben geschreven onder klantervaringen.

/—/

Veelgestelde vragen

Één van de doelstellingen van Buro P&O is kennis overdragen aan onze klanten. Dagelijks leggen klanten aan ons vragen voor. Hierbij een overzicht van veel gestelde vragen met ons antwoord erbij.

/—/

Nieuws Buro P&O

Wij houden u graag op de hoogte van ontwikkelen en nieuwtjes bij Buro P&O. bijvoorbeeld als een nieuwe medewerkers of stagiair(e) bij ons start, een uitbreiding of verandering in onze dienstverlening, nieuwe projecten of andere veranderingen binnen ons bedrijf Buro P&O.

/—/

Landelijk nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van het nieuws en de achtergronden op het gebied van personeel, organisatie en arbeidsrecht. Lees hier meer over nieuwe wet- en regelgeving en de consequenties voor u als werkgever.

/—/

Tarieven

Wat kosten de diensten van Buro P&O? daar zijn wij graag duidelijk over en daarom hebben wij een tarievenlijst met vaste prijzen voor onze producten en diensten.

/—/

Voorwaarden

Buro P&O streeft naar duidelijkheid. Wij laten u daarom graag vooraf weten onder welke condities en voorwaarden wij onze diensten leveren, wat de betalingsafspraken zijn en welke rechten en plichten voortvloeien uit de contracten die wij afsluiten. Lees hier onze algemene voorwaarden.