Workshops en trainingen

Workshops en trainingen

Eén van de doelen van Buro P&O is onze klanten een betere personeelsmanager maken. Onze kennis en ervaring op het gebied van personeel willen wij echter niet alleen inzetten voor onze klanten. Ook andere werkgevers en leidinggevende mogen van onze kennis en ervaring profiteren. Daarom hebben wij een aantal workshops en trainingen opgezet die voor iedereen toegankelijk zijn.

Let op: deze trainingen worden online verzorgd via Microsoft Teams. Deze app is gratis te downloaden via: https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-teams/download-app.

Programma juni 2021

In de maand juni 2021 staan de volgende online trainingen op het programma:

15 juni 2021 – Training: Arbeidsovereenkomsten en juiste balans in personeel:

Voor wie: Werkgevers, leidinggevenden en HR medewerkers

Inhoud: Tijdens deze (online) training van 3 uur geven wij uitleg over welke verschillende arbeidsovereenkomsten er zijn wat deze inhouden. Daarnaast besteden we aandacht aan wat wel en wat juist niet in een arbeidsovereenkomst wordt opgenomen. We gaan in op wat een goed personeelsbeleid is en wanneer er een juiste balans is tussen oproepkrachten, bepaalde tijd overeenkomsten en onbepaalde tijd overeenkomsten. Na de training ben je in staat om zelf goede beslissingen te nemen bij het aannemen en het verlengen van de overeenkomsten van je personeel.

Kosten: Deelname aan de training kost € 100,- (excl. btw.) per deelnemer. Annulering van deze training kan kosteloos tot één week (5 werkdagen) voor de geplande datum van de training. Annulering op een later moment betekent dat 100% van de kosten in rekening worden gebracht.

Datum en tijd:   Deze training wordt gegeven op dinsdag 15 juni 2021 van 13:30 tot 16:30

Deelnemen aan deze training? Meld je hier aan!

22 juni 2021 – Training: Ontslag; “Wat kan en mag ik eigenlijk wel?”

Voor wie: Werkgevers, leidinggevenden en HR medewerkers

Inhoud: Tijdens deze (online) training van 3 uur leer je wat wel kan en mag bij het ontslaan van een werknemer. Werknemers worden beschermd tegen (ongeoorloofd) ontslag. Dit is geregeld in het ontslagrecht en indien van toepassing de geldende cao. Het lijkt er soms op dat je als werkgever weinig mogelijkheden hebt als het aankomt op ontslag. Dat is gelukkig niet waar en er zijn meerdere goede redenen om werknemers te ontslaan. Voorwaarde is wel dat je als werkgever dit op de juiste wijze aanpakt en regelt. Tijdens deze online training leggen wij uit waar je je als werkgever aan dient te houden en welke stappen je moet zetten om een werknemer te kunnen ontslaan.

Kosten: Deelname aan de training kost € 100,- (excl. btw.) per deelnemer. Annulering van deze training kan kosteloos tot één week (5 werkdagen) voor de geplande datum van de training. Annulering op een later moment betekent dat 100% van de kosten in rekening worden gebracht.

Datum en tijd: Deze training wordt gegeven op dinsdag 22 juni 2021 van 13:30 tot 16:30

Deelnemen aan deze training? Meld je hier aan!

Andere trainingen

Naast de bovenstaande trainingen kun je bij ons ook terecht voor onder andere de volgende (online) trainingen:

  • Omgaan met een zieke werknemer
  • Begeleiden van een niet functionerende werknemer
  • Ontslag: wat kan en mag ik eigenlijk wel als werkgever
  • Een goed functioneringsgesprek houden
  • Het slechtnieuwsgesprek
  • Arbeidsovereenkomsten en een juiste balans in personeel
  • Het betrekken en motiveren van werknemers voor een beter resultaat
  • Hoe werf en selecteer ik de beste kandidaat werknemer
  • Arbeidsrecht rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid
  • Het opstellen van een goed verbeterplan samen met mijn werknemer (dossieropbouw bij disfunctioneren)

Wil je deelnemen aan één of meer trainingen, stuur ons dan een mail waarin je duidelijk aangeeft welke training(en) je wilt volgen en op welke dag(en). Vervolgens ontvang je van ons een bevestiging van je deelname.

CONTACT

Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur telefonisch bereikbaar.
Via de mail zijn wij natuurlijk ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Bezoekadres
Goudsesingel 100
3011 KD Rotterdam
T010 3033298
Einfo@buro-po.nl

Postadres
Bovenstraat 82
3077 BG Rotterdam